ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fostul prefect Marian Rasaliu și-a lansat candidatura la Consiliul Județean

Publicat: luni, 20 Ianuarie 2020 , ora 8.44

Fostul prefect Marian Rasaliu și-a lansat candidatura la Consiliul Județean.

Ca președinte executiv al PSD Brașov și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, mă voi lupta din toate puterile pentru a-i convinge pe brașoveni că județul nostru are nevoie de o schimbare!”, a scris Marian Rasaliu pe pagina sa de Facebook.

Îmi doresc o infrastructură demnă de 2020. Îmi doresc un învățământ demn pentru copiii noștri. Vă reamintesc faptul că, în 4 localități, toaletele sunt în fundul curții, după cum s-ar spune. La școală nu este normal să se întâmple lucrul acesta și mă voi lupta, cu tot ceea ce o să am la dispoziție, pentru marile proiecte de infrastructură ale județului Brașov.”, a adăugat Marian Rasaliu.

Odată cu lansarea candidaturii la Consiliul Județean, Marian  Rasaliu a primit și o nouă funcție în cadrul PSD Brașov, aceea de președinte executiv.

Saviana Russu