ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sute de mămici din Brașov au beneficiat, anul trecut, de trusoul pentru nou născut

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 17.47

Peste 1700 de proaspete mămici din Brașov au primit, în anul 2019, trusoul pentru nou-născut.

Cutia conține produse necesare pentru îngrijirea bebelușilor în primele trei luni de viață, în valoare totală de 1.500lei.

De acest pachet pot beneficia copiii ai căror părinți au domiciliul din buletin în municipiul Brașov:

"Cel puțin unul dintre părinți sau părintele singur să aibă domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu cel puțin un an anterior nașterii copilului, iar copilul să fie născut într-o maternitate din municipiul Brașov. De asmenea, este necesar ca solicitantul să nu aibă datorii la bugetul local.", a precizat Monica Chelban, purtătorul de cuvânt al Direcției de Asistență Socială Brașov.

Părinții pot depune documentele necesare la Maternitatea Brașov, dacă nașterea a avut loc acolo, sau la sediul Direcției de Asistență Socială din str. Panselelor, dacă micuțul a venit pe lume într-o clinică privată.

Programul "Trusoul pentru nou-născut" este derulat de Direcția de Asistență Socială, din cadrul Primăriei municipiului Brașov și a debutat în luna mai a anului 2019.

Martina Piukovici