ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șapte studenți brașoveni s-au întors, astăzi, din China

Publicat: miercuri, 29 Ianuarie 2020 , ora 16.09

Șapte studenți de la Universitatea Transilvania Brașov s-au întors, astăzi, din China.

Tinerii aprofundează limba chineză și au plecat în Asia încă de la începutul semestrului, unde studiază, la Universitatea X'ian. Reprezentanții Universității brașovene spun că tinerii sunt sănătoși și au venit, în țară, în vacanță, însă se vor întoarce la studii în China abia în momentul în care vor primi asigurări că nu mai există niciun pericol. În plus, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Brașov le-au recomandat studenților întorși din China să stea două săptămâni în casă și să anunțe autoritățile, în cazul în care au probleme de sănătate.

,,Studenții au urmat procedura care este stabilită la nivel național. Ei au fost evaluați din punct de vedere al stării de sănătate și nu există niciun motiv de îngrijorare din acest punct de vedere'' a declarat Prorectorul cu Relațiile Publice din cadrul Universității Transilvania Brașov, Liliana Rogozea.

Liliana Rogozea a mai precizat că în acest moment, în China, nu se mai află niciun student și niciun cadru didactic sau cercetător, de la Universitatea Transilvania Brașov.

Sorin Secli