ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de bilete de tratament repartizate Casei județene de Pensii Brașov

Publicat: marți, 11 Februarie 2020 , ora 13.20

Veste bună pentru brașovenii care au solicitat bilete de tratament în stațiunile balneoclimaterice din țara noastră. 61 de bilete de tratament au ajuns la Casa de Pensii Brașov.

Tichetele sunt pentru tratament în stațiunile proprii ale Casei Naționale de Pensii, cum ar fi 1 Mai, Olănești, Covasna sau Buziaș.

Biletele vor repartizate prin aplicația informatică a Casei Naționale de Pensii, brașovenilor care au solicitat tichete pentru această lună.

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Brașov au anunțat că plecarea în stațiuni se va face începând cu data de 17 februarie.

Dacă beneficiarii nu vor ridica biletele până în 14 februarie, acestea vor fi scoase la vânzare la liber.

Pe de altă parte, anul trecut, Brașovul a primit aproape 4800 de bilete de tratament, atât în stațiuni proprii, cât și în stațiunile unde Casa Națională a încheiat contracte cu societăți comerciale. A vândut, dintre acestea, peste 4300.

Pentru anul acesta, Casa Națională de Pensii urmează să încheie din nou contracte cu societățile comerciale pentru seriile de bilete ce vor veni în acest an.

Până la acest moment, aproape 1000 de brașoveni au depus cerere pentru a primi un bilet de tratament pe parcursul acestui an. Cereri pot fi depuse tot timpul anului. Criteriile de alocare ale biletelor rămân neschimbate.

Adina Chirvasă