ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șase laboratoare de măsurare a calității aerului pentru Brașov și pentru zona metropolitană

Publicat: vineri, 21 Februarie 2020 , ora 11.06

Brașovul ar putea avea șase laboratoare mobile de măsurare a calității aerului.

Acestea vor deservi muncipiul reședință de județ, dar și zona metropolitană. Declarația a fost făcută de primarul George Scripcaru, după întâlnirea de astăzi cu ministrul Mediului, Costel Alexe.

Patru dintre aceste laboratoare vor fi achiziționate de municipalitatea brașoveană, cu bani de la bugetul local, iar cel mai probabil două vor fi livrate de Ministerul mediului.

Ministrul mediului s-a întâlnit, astăzi, la Primăria Brașov cu autoritățile locale și județene, cu operatorii de salubrizare și cu reprezentanții Facultății de Silvicultură și ai Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt.

,,Colegii din administrația publică m-au invitat la Brașov pentru a lua legătură cu toate probleme județului, iar eu ca ministru sunt interesat de toate județele țării'' a declarat ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe.

La întâlnirea de astăzi, autoritățile locale i-au prezenntat ministrului Mediului și problema urșilor de la Brașov și soluțiile luate în calcul pentru rezolvarea acesteia.

De altfel, Costel Alexe va vizita în această după amiază rezervația Libearty de la Zărnești.

Radio Romania Brasov FM