ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Horia Mihail și Dragoș Dimitriu #dăruiescmuzică pentru pacienții HOSPICE

Publicat: joi, 27 Februarie 2020 , ora 16.04

V-a plăcut Tam-Tam Festival? Festivalul verii trecute, gândit de pianiștii brașoveni Horia Mihail și Dragoș Dimitriu, alături de Depoul de Artă Urbană? A fost desemnat Proiectul Cultural al Anului 2019, iar „artizanii” evenimentului sunt alături de noi, Radio România Brașov FM, la aniversarea noastră.

Marcăm un an de emisie pe 93,3 FM în avans, astfel că, în 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria, îi așteptăm pe brașoveni alături de noi să #dăruimradio pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Pentru că aniversarea noastră este pentru ei, pacienții de la HOSPICE.

Pe scenă, vor urca Berti Barbera și Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor, dar și pianiștii Horia Mihail și Dragoș Dimitriu.

“Pot să spun că este evenimentul nostru. De când există Radio România Brașov FM sunt frecvent invitat în studioul dumneavoastră, atât ca pianist, cât și ca organizator de evenimente. Mi se pare un lucru normal să colaborăm la această primă aniversare.”, a spus pianistul Horia Mihail.

Cei doi artiști ne vor oferi un Recital la patru mâini, însă ce lucrări vor aborda vor afla doar cei ce vor veni la concert.

“În primul rând La Mulți Ani! Mă bucur tare mult că am ocazia să cânt din nou alături de Horia. Cred că o să pregătim niște mici surprize. Încă nu o să divulg chiar totul. Bineînțeles, repertoriul clasic dar și reinterpretat cumva.”, a adăugat pianistul Dragoș Dimitriu.

Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Un bilet costă 75 de lei, iar toți banii încasați vor intra în conturile HOSPICE Casa Speranței din Brașov.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov și HOSPICE Casa Speranței.

Adina Chirvasă