ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campanie de dezinfecție în spațiile publice din Brașov

Publicat: vineri, 28 Februarie 2020 , ora 14.24

Continuă campania de dezinfecție în unitățile de învățământ, iar în perioada următoare va fi demarată și campania de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun, a spațiilor din terminalele RAT dar și a autogării internaționale de la Stadionul Municipal.

Măsurile sunt necesare pentru prevenirea apariției și răspândirii virusului COVID 19 și au fost stabilite în urma întâlnirii din această dimineață a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, sub conducerea vicepriamrului Laszlo Barabas.

De asemenea, autoritățile locale vor demara o campanie de informare a populației prin lecții de igienă la unitățile de învățământ, distribuirea de fluturași informativi în spațiile publice și la blocurile de locuințe, afișe informative postate în toate clădirile publice aparținând Municipalității, inclusiv în instituțiile de cultură sau în zonele comerciale.

Reprezentanții autorităților locale subliniază că aceste campanii au un rol preventiv și reamintesc că, în acest moment, nu a fost confirmată existența niciunui caz de îmbolnăvire cu coronavirus, în Brașov.

Radio România Brașov FM