ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

,,Mame pentru Mame", eveniment dedicat mamelor din zonele defavorizate ale județului Brașov

Publicat: marți, 3 Martie 2020 , ora 13.21

Mamele din medii defavorizate, dar care își cresc copiii exemplar, vor fi premiate, săptămâna viitoare, la Crizbav.

Luni, 9 martie, la Căminul Cultural din localitate se desfășoară cea de-a treia ediție a evenimentului MAME PENTRU MAME, coordonat de educatoarea Alina Ursu.

Alături de ea vor fi aproximativ 230 de mame ale elevilor din școlile Crizbav, Cutuș, dar și din Brașov.

Unele dintre ele devin mentori pentru mamele care nu au avut timp să acumuleze cunoștințe temeinice de creștere a copilului.

"Evenimentul vine ca un act de recunoștință pentru faptul că Dumnezeu m-a ajutat să devin o femeie care poate da binele mai departe și în același timp să crească alte femei. Evenimentul nostru se adresează în special mamelor care și-au trimis la școală copiii. Nu doar ca să plece de acasă. I-au trimis la școală ca să se lipeasca ceva de ei.", a spus educatoarea Alina Ursu.

Luni, la Crizbav vor fi premiate 30 de mame de elevi cu prezență absolută și rezultate foarte bune la învățătură. 

Evenimentul MAME PENTRU MAME va conține programe artistice susținute de elevi și preșcolari, momente de public speaking și o tombolă.

Adina Milea