ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultat negativ pentru bărbatul de 29 de ani din Brașov, suspect de coronavirus

Publicat: joi, 12 Martie 2020 , ora 19.21

La Brașov nicio persoană nu este infectată cu coronavirus, 35 de persoane sunt carantinate și 234 de persoane sunt în autoizolare.

De asemenea, rezultatul testului pentru COVID 19, al bărbatului de 29 de ani suspect de infectare, a ieșit negativ, potrivit Direcției de Sănătate Publică Brașov.

Vă reamintim că un bărbat de 29 ani, din localitatea Brașov , reîntors în data de 11 martie din Italia, Milano, cu febra și tuse, a fost consultat și internat la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, fiind suspect de infectare cu COVID-19.

În această noapte, în județul Brașov, au fost carantinate 34 persoane. Încă de la intrarea în România, au fost escortate de către Jandarmerie și aduse în județul Brașov, unde au fost așteptate de reprezentanți ai DSP Brașov și ai Prefecturii Brașov.

Persoanele carantinate sunt asimptomatice, iar în cazul lor au fost recoltate probe.


Radio România Brașov FM