ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultat negativ pentru COVID-19, dar rămâne în autoizolare

Publicat: sâmbătă, 14 Martie 2020 , ora 17.04

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat pe pagina lui de socializare că rezultatul testului pentru COVID-19, pe care l-a fîcut ieri, este negativ.

"Voi rămâne în autoizolare pentru 14 zile, până în data de 23.03.2020 și voi repeta testul în ziua a 12-a, conform protocoalelor în vigoare! Respectați recomandările autorităților și informați-vă doar din surse oficiale! Multă sănătate tuturor!", a scris Veștea pe facebook.

Amintim că, ieri, sursa citată și-a făcut testul pentru COVID-19 după ce a aflat că un coleg de partid, senatorul de Constanța Vergil Chițac, este bolnav de coronavirus, iar Adrian Veștea a participat la reuniunea Biroului Național Permanent al PNL, luni, unde a fost și Chițac.

Potrivit autorităților pentru sănătate publică, alți trei liberali, care au fost la rândul lor la ședința respectivă, au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19). Este vorba despre deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți se află în izolare la domiciliu.

Camelia Vlad