ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cazare gratuită pentru cadrele medicale implicate în combaterea coronavirusului

Publicat: vineri, 27 Martie 2020 , ora 18.02

Pe lângă bonificațiile care se au în vedere la nivelul administrației județene pentru cadrele medicale aflate în linia I în lupta de combatere a coronavirusului, medicii brașoveni ar putea beneficia și de cazare gratuită, în hoteluri din Brașov sau în alte spații în curs de identificare.

În conferința de presă susținută astăzi, președintele Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea a reamintit de dublarea alocărilor din bugetul județului în primul rând pentru stimulente acordate cadrelor medicale. De asemenea, după cum a precizat acesta, împreună cu primarul George Scripcaru se caută soluții pentru a oferi posibilitatea cadrelor medicale care lucrează în această perioadă în spitale să se cazeze separat de familii, pentru a nu le supune unui risc de infectare cu virusul COVID 19. Totodată, s-a luat în discuție transportul cadrelor medicale de acasă până la spitalele în care aceștia lucrează, în condițiile în care transportul în comun pe raza municipiului Brașov și nu numai a fost redus considerabil ca frecvență a curselor.

Camelia Vlad