ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi de 1000 de lei, de la Garda Forestieră, pentru tăieri fără drept, într-o săptămână

Publicat: vineri, 24 Aprilie 2020 , ora 19.17

1000 de lei au contabilizat amenzile celor de la Garda Forestieră, doar săptămâna trecută, pentru tăieri ilegale. Acestea au fost aplicate în urma celor 14 controale a circulației materialului lemnos pentru prevenirea tăierilor fără drept. De asemenea, comisarii de la Garda de Mediu au mai confiscat și 0,9 metri cubi de material lemnos.

Controalele au fost desfășurate pe drumurile naționale, pe cele județene, pe cele forestiere și inspecții în fondul forestier proprietate publică a statului, dar și în fondul forestier proprietate private.

Alte acțiuni ale comisarilor au avut în vedere agenții economici care depozitează materialul lemnos sau parchetele de exploatare, în care se desfășoară lucrări de exploatări forestiere. Au fost desfășurate în permanență controale pe drumurile naționale, pe cele județene, pe cele forestiere și inspecții în fondul forestier proprietate publică a statului, dar și în fondul forestier proprietate private.

Adina Chirvasă