ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Curtea de Apel a decis: proiectul Drumului Gorița rămâne suspendat

Publicat: vineri, 15 Mai 2020 , ora 15.16

Curtea de Apel a decis, în 14 mai, că proiectul Drumului Gorița rămâne suspendat. Practic, instanța a respins recursul formulat de Primăria Brașov, Consiliul Local și Regia Publică a Pădurilor Kronstadt și menținerea soluției Tribunalului Brașov din decembrie 2019.


Reamintim că, în octombrie 2019, juriștii USR Brașov au formulat plângerea prealabilă adresată Consiliului Local Brașov, solicitând acestuia anularea Hotărârilor de Consiliu Local prin care s-a aprobat investiția aferentă construirii drumului forestier Gorița.
Plângerea a fost respinsă de către Consiliul Local Brașov. Ca urmare, în noiembrie 2019, USR Brașov, alături de organizațiile civice Brașovul Pedalează și Asociația România Civică, au deschis acțiune în instanță împotriva Consiliului Local Brașov, pentru suspendarea Hotărârilor de Consiliu Local prin care s-a aprobat investiția pentru proiectul Gorița.


Decizia Curții de Apel este definitivă, astfel încât suspendarea proiectului va rămâne în vigoare până la soluționarea celeilate acțiuni, cea de anulare, depusă în instanță în data de 13 februarie 2020.

Adina Chirvasă