ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic blocat pe ocolitoarea Brașovului în urma unui accident

Publicat: miercuri, 20 Mai 2020 , ora 14.09

Trafic blocat pe ocolitoarea Brașovului, pe sensul de deplasare Hărman către Sânpetru, în urma unui accident de circulație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul Alina Ivan, un bărbat, în vârstă de 49 ani, care conducea un TIR pe VO1K, din direcția Hărman spre Sânpetru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit parapeții de beton, care despart sensurile de deplasare. În urma impactului, cabina autotrenului s-a desprins de remorca și a fost proiectată pe sensul opus de mers.Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

..............

UPDATE 14.40: Traficul a fost deblocat, anunță reprezentanții IPJ Brașov.

Radio România Brașov FM