ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Curs online de designer pagini web, gratuit

Publicat: joi, 28 Mai 2020 , ora 15.56

Brașovenii care doresc să devină designeri de pagini web pot urma un curs gratuit oferit de Camera de Comerț și Industrie Brașov. Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, astfel că la final absolvenții vor primi și diplome recunoscute de autoritățile din România.


Cursul va fi organizat pe platforma specializată ZOOM, ușor de accesat de către participanți, ce permite o interacțiune eficientă, precum și o bună organizare a planurilor de lecții.


Proiectul „Competitivitate în Regiunea Centru” beneficiază de finanțare europeană și se adresează atât persoanelor cât și companiilor din Regiunea Centru care doresc să-și gestioneze sau să-și creeze propriile pagini web cu ajutorul personalului propriu, care va dobândi competențe în crearea, întreținerea și administrarea de pagini web.


Participarea la curs presupune doar cunoștințe de bază în domeniul IT (Windows și pachetul Office) fără a fi necesară cunoașterea unui limbaj programare.


Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice. Numărul de locuri este limitat, astfel că înscrierile se vor face până la data de 5 iunie 2020, după principiul primul sosit, primul servit ! Înscrieri și relații suplimentare la Camera de Comerț și Industrie Brașov – Direcția Invățământ Formare Profesională e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro, telefon: 0728 137 724.

Sorin Țârcă