ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă un pas la realizarea „drumului de sub munte”. Pod nou peste râul Racoviță, din localitatea Recea

Publicat: vineri, 29 Mai 2020 , ora 10.57

Inspectoratul Județean în Construcții Brașov a verificat, ieri, lucrările la fundația viitorului pod peste râul Racoviță, în localitatea Recea, parte din proiectul de modernizare a drumului interjudețean Brașov-Sibiu, alternativa la DN1. Este o etapă importantă a proiectului de modernizare a infrastructurii rutiere, a spus președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea:


Un proiect care are o valoare foarte mare, vorbim de <drumul de sub munte> care are 50 km în implementare. Astăzi a avut o fază determinantă, iar acest proiect are o valoare de 142 de milioane de lei și un termen de execuție de 33 de luni. În felul acesta consider că județul Brașov, din fonduri europene reușește să implementeze 100 km de drum”.


Proiectul cuprinde numeroase lucrări prin intermediul cărora antreprenorul reface toate podurile și podețele de pe traseu, peste 500 la număr. Valoarea contractului de lucrări depășește 140 de milioane de lei, iar constructorul are la dispoziție 33 de luni pentru a realiza toate lucrările cuprinse în proiect.

Camelia Vlad