ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De joi, și pe linia 23 barat va circula un autobuz electric

Publicat: miercuri, 10 Iunie 2020 , ora 16.28

De joi, pe linia 23 barat, între Triaj și Stadionul Municipal, va circula un autobuz electric. Acesta este al 4-lea autobuz eco, ce circula în oraș, după cele 3 puse pe linia 36. Pe lângă acestea, pe liniile 2 și 31 circulă, în total, 7 troleibuze noi.

Toate aceste mijloace de transport noi, 100% electrice și cu zero emisii de carbon, au fost achiziționate de Primăria Municipiului Brașov, prin intermediul unor finanțări nerambursabile de la Agenția Fondului de Mediu sau de la Uniunea Europeană.

Pe de altă parte, astăzi a fost pusă în funcțiune și stația de încărcare rapidă de pe strada Independenței. Stația poate deservi două autobuze în același timp, motiv pentru care a fost construit în respectiva locație un punct de transformare. Și în autobaza de la sediul RATBV S.A., de pe strada Hărmanului, este montată o nouă stație rapidă, cu două posturi, echipament care se alătură celor alte cinci stații de încărcare lentă deja date în folosință.

Adina Chirvasă