ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fără incidente la proba de maternă a Bacalaureatului

Publicat: marți, 23 Iunie 2020 , ora 14.47

Bacalaureatul a continuat, azi, cu proba scrisă la Limba și Literatura maternă, probă susținută doar de candidații care au studiat în limbile minorităților naționale. Examenul s-a desfășurat fără incidente, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.


Au fost prezenți 129 de candidați la Limba Germană și 136 la Limba Maghiară. Nu s-au prezentat la examen doi candidați, ambii la Limba Maghiară. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen și nu au fost semnalate alte incidente”, a spus Valentin Bucur.

Următoarea probă este programată miercuri, cea obligatorie a profilului, iar ultima este joi, cea la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, și pe data de 01 iulie, până la ora 12.00. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Adina Chirvasă