ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Regulile sunt și pentru cei care veghează la respectarea lor: Persoană îmbrăcată în uniformă de polițist, filmată fără mască în autobuzul RAT

Publicat: vineri, 26 Iunie 2020 , ora 17.00

Masca de protecție pe nas și gură este obligatorie în spații închise, dar și în mijloacele de transport în comun. Obligatorie inclusiv pentru cei care veghează ca regulile să fie respectate.


O persoană îmbrăcată în uniformă de polițist a fost surprinsă, azi, călătorind fără mască într-un mijloc de transport în comun. În filmarea trimisă redacției noastre se vede cum omul legii este singurul din tot autobuzul care nu poartă mască, restul călătorilor respectând regula.


Cei de la Poliția Locală susțin că persoana din imagini nu este angajat al lor.


„În urma vizionării materialului s-a stabilit că persoana din imagine nu este angajată a Poliției Locale Brașov. Precizez faptul că personalul instituției primește zilnic, la intrarea în serviciu, materiale de protecție însemnând mănuși și măști pentru protecția lor și a celor din jur”, a spus Anca Lăutaru, purtător de cuvânt al Poliției Locale Brașov.


Și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție susțin că persoana în cauză nu face parte din rândurile lor. 


Cu privire la informațiile solicitate de către dumneavoastră, vă comunicăm faptul că persoana la care faceți referire nu este angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a spus agentul de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.


Totuși, cei de la IPJ spun că omul ar putea fi angajat al unei Poliții Locale dintr-una din localitățile Brașovului. Reamintim că masca este obligatorie în spații închise, la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun, în perioada stării de alertă.


Reprezentanții IPJ Brașov subliniază că încălcarea prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 atrage răspunderea contravențională.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video Radio România Brașov FM
Adina Chirvasă