ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Clipurile de promovare a Brașovului, apreciate de aleșii locali

Publicat: marți, 30 Iunie 2020 , ora 11.50

Clipurile de promovare a Brașovului, realizate de Charlie Ottley, au fost prezentate, cu puțin timp în urmă, aleșilor locali, în ședința de plen a Consiliului Local.


Vorbim despre un spot care durează un minut și un alt film de aproximativ 6 minute.


„Acest film este o șansă să arătăm Brașovul, sub o nouă formă, să creăm un nou brand”, a menționat jurnalistul britanic, invitat în ședință.


Potrivit primarului municipiului Brașov, George Scripcaru, în următoarele săptămâni, jurnalistul britanic va trebui să prezinte alte 4 calupuri de 30 de secunde, cu imagini de promovare a întregului  județ. Clipurile vor fi difuzate în online, pe paginile televizunilor naționale și internaționale, discuții fiind și cu BBC World. Producătorul britanic nu este la prima colaborare cu cea mai mare televiziune de știri din lume, ținta fiind ca filmulețele să fie vizualizate și în America sau Orientul Mijlociu, nu doar în Europa.


Imaginile din filmulețele prezentate în ședința de plen – unele din colaborările anterioare ale lui Charlie Ottley cu municipalitatea, surprind oferta Brașovului nu numai în termeni de peisaj și natură, ci și viața orașului, facilitățile sportive, evenimentele, festivalurile, monumentele semnificative, amintind și de viitorul aeroport.


Filmulețele au fost finanțate de municipalitate, cu 17.000 de euro, bani colectați din taxa de promovare turistică pe 2019.


Mai multe informații despre prima colaborare a lui Charlie Ottley cu BBC găsiți aici: 

http://www.radiobrasovfm.ro/stire/braovul-va-aparea-la-bbc-world-news/2695841/5781/5


Adina Chirvasă