ACUM:
19.00
Rockada
Urmează:
20.00
Rockada
Apoi:
21.00
Teatrul Național Radiofonic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De azi încep înscrierile la proba scrisă de titularizare

Publicat: joi, 9 Iulie 2020 , ora 11.11

De astăzi până în 16 iulie, se fac înscrieri la examenul de Titularizare. În acest an, acestea se fac și online, la o adresă pusă la dispoziție de Inspectoratul Școlar Județean, iar cei interesați vor găsi pe site-ul isjbrasov.ro și toate documentele necesare și pașii ce trebuie făcuți.

La Brașov, potrivit informațiilor postate pe site-ul titularizare.edu.ro, sunt 157 de posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată. Pe lângă acestea, disponibile mai sunt și alte peste 500 de locuri cu angajare pe perioadă determinată, vacante pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 3 ani, și mai sunt alte peste 1200 de fracții de normă, care, combinate, pot forma catedre întregi.

Proba scrisă a examenului de Titularizare va avea loc în 29 iulie.

Titularizarea este examenul de angajare pe perioadă nedeterminată în sistemul de învățământ, cu condiția ca dascălul să ia minin 7 la proba scrisă și să existe catedră vacantă. Pentru angajarea pe perioadă determinată sau suplinire, candidații trebuie să obțină cel puțin nota 5.

Adina Chirvasă