ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Meșterul păpușar”, amânat din cauza vremii. Cu ce ne așteaptă artiștii Operei Brașov, în această săptămână?

Publicat: luni, 20 Iulie 2020 , ora 18.18

Veste tristă pentru cei mai mici dintre spectatori! Din cauza vremii nefavorabile, spectacolul de balet pentru copii „Meșterul păpușar”, programat marți, 21 iulie, va fi amânat pentru o dată ulterioară.

Reprezentanții Operei speră ca până la sfârșitul săptămânii, vremea să se îmbunătățească, astfel încât spectacolele programate să aibă loc.

Primul dintre acestea urmează să aibă loc joi, de la ora 19.00 și este o „seară corală”. O seară în care protagoniști vor fi membrii Corului Operei Brașov.

Vineri, de la aceeași oră, Cvintetul Vocal Anatoly va propune un concert eveniment, ce va marca, în avans, 20 de ani de activitate.

Sâmbătă, tot de la ora 19.00, melomanii vor putea revedea opereta Silvia. Mai exact, momente reprezentative din aceasta.

Toate spectacolele se vor desfășura în Grădina de vară a Operei, astfel că dacă vremea nu va fi favorabilă, și acestea vor fi amânate. Prețul biletelor la fiecare eveniment este de 15 lei și se pun în vânzare cu 2 ore înainte de spectacole. Accesul în curte va fi permis doar după măsurarea temperaturii, iar masca este obligatorie, pe tot parcursul evenimentelor.

Adina Chirvasă