ACUM:
9.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cercetat, după ce polițiștii i-au găsit cultura de cannabis

Publicat: miercuri, 22 Iulie 2020 , ora 16.44

Un bărbat de 39 de ani este cercetat pentru trafic de droguri de risc, fiind audiat la sediul DIICOT. Asta după ce polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial  Brașov, au efectuat 3 percheziții la acesta.

“În urma perchezițiilor, au fost ridicate 54 de plante de cannabis aflate la maturitate, 15 plante de cannabis în stare incipientă de creștere, 3 grame de muguri de cannabis și un grinder. De asemenea, au fost ridicate 1 pistol de semnalizare și muniția aferentă acestuia, 1 pistol cu gaz, o pușcă cu alice, precum și instalațiile utilizate la creșterea plantelor de cannabis”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agentul de poliției Nadia Olaru.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video IPJ Brașov
Adina Chirvasă