ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

3 unități școlare din județ încep anul școlar în scenariul roșu, una dintre ele în municipiu

Publicat: joi, 10 Septembrie 2020 , ora 10.46

3 unități școlare din județul Brașov încep anul școlar în scenariul roșu. Adică 100% online, de acasă.


Închise școlarilor și profesorilor rămân două unități din Gimbav, dar și o grădiniță din municipiul Brașov. Însă, grădinița din municipiul Brașov începe cu scenariul roșu nu din cauza coronaviruslui, ci din cauza faptului că s-a prăbușit acoperișul unei clădiri din apropiere. Potrivit unor surse, este vorba despre Grădinița nr. 4, de pe strada Școlii.


Alte 162 de unități școlare din județ încep cursurile în scenariul galben, hibrid, cu o parte dintre elevi la școală, o parte online și apoi grupele sunt inversate. De asemenea, 225 de unități școlare din județ încep în scenariul verde, adică toți elevii la școală.


Deciziile au fost aprobate, miercuri seara, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În funcție, însă, de evoluția îmbolnăvirilor cu Covid 19, scenariile după care vor funcționa unele școli și grădinițe ar putea suferi modificări. 

Adina Chirvasă