ACUM:
20.00
Pop Star (continuare)
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 2.000 de pașapoarte au fost eliberate în luna septembrie la nivelul județului Brașov

Publicat: luni, 5 Octombrie 2020 , ora 12.52

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Brașov a transmis că, pe tot parcursul lunii septembrie, au fost eliberate 2.029 de pașapoarte, simple electronice și temporare, majoritatea la ghișeul din Brașov, iar 527 prin intermediul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României în străinătate.

Serviciul Pașapoarte și-a mai trecut în raportul de activitate pe luna septembrie și faptul că au fost primite de la instanțele de judecată 263 comunicări, în urma cărora au fost înregistrate 79 de restricții pentru cetățenii români împotriva cărora autoritățile competente au dispus suspendarea dreptului la libera circulație în străinătate. De asemenea, au fost eliberate 18 adeverințe pentru cetățenii români care doresc să desfășoare în mod legal activități lucrative în străinătate și nu au suspendat dreptul la libera circulație în străinătate, potrivit șef serviciu comisar Cristina Stuparu.

Camelia Vlad