ACUM:
17.00
Radiojurnal
Urmează:
17.10
Sens unic (continuare)
Apoi:
18.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trei spectacole online în această săptămână la Teatrul "Sică Alexandrescu"

Publicat: marți, 5 Ianuarie 2021 , ora 17.46

Teatrul “Sică Alexandrescu” continuă spectacolele online și le propune brașovenilor trei spectacole în această săptămână.

Vineri, 8 ianuarie, de la ora 19:00, va fi prima reprezentație: „Ea și numai ea”, de Andrei Ivanov, în regia artistică a lui  Radu Ghilaș.

Sâmbăta, de la aceeași oră, iubitorii teatrului vor putea sta „20 de minute cu îngerul”, o piesă a lui Alexandr Vampilov, în regia artistică a lui Răzvan Marinescu.

Săptămâna se va încheia duminică, tot de la ora 19:00, cu piesa lui Falk Richter, „Electronic City”, în regia lui Dragoș Alexandru Mușoiu.

Toate cele trei spectacole vor avea loc în Sala Mare, însă publicul va avea acces doar online.

Prețul unui bilet este de 30 de lei iar cei care au cumpărat un bilet vor accesa site-ul mystage.ro și informațiile de la achiziționarea biletului.

Sala virtuală are 200 de locuri, iar reprezentanții instituției spun că până acum au existat spectatori la toate reprezentațiile.

Sorin Țârcă