ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De vineri, se schiază și pe 2 pârtii inferioare din Postăvarul

Publicat: joi, 14 Ianuarie 2021 , ora 18.20

De vineri dimineață, schiorii pot intra și pe pârtiile Drumul Roșu și Subteleferic, au anunțat reprezentanții municipalității. Se schiază, în continuare, pe pârtiile deschise deja, zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, pârtiile Doamnei, Kanzel și Ruia, precum și pe pârtia Stadion.

Rămân în continuare închise pârtiile Sulinar și Bradul, ,,S”-ul mare și zona inferioară a pârtiei Lupului. Starea pârtiilor deschise este bună, mai ales că în aceste zile au fost temperaturi negative și a nins; stratul de zăpadă are o grosime de 30-40 de centimetri.


În această perioadă, în timpul săptămânii, de luni până joi, schiorii beneficiază de reducerea transportului pe cablu. Astfel, pentru telecabina Capra Neagră și telegondolă, în loc de 6 puncte vor fi anulate 5, pentru telecabina Kanzel, se vor anula 4 puncte în loc de 5, iar la telescaunul Ruia, 3 în loc de 4.


Valabilitatea punctelor rămase pe ski-pass-urile din sezonul 2019-2020, se prelungește, automat, până în 28 martie 2021.

Adina Chirvasă