ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva virusului Covid-19

Publicat: vineri, 15 Ianuarie 2021 , ora 15.12

Astăzi a început a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva virusului COVID-19, astfel că sunt invitate să se înscrie pentru imunizare persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu boli cronice grave, indiferent de vârstă.

Si Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat anti-COVID-19, azi, public.

Șefului statului i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila'.

La Brașov, aproape 5.500 de persoane s-au vaccinat în prima etapă a campaniei de imunizare la COVID-19.

Potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva virusului SARS CoV2, din 27 decembrie, până în 13 ianuarie, au fost distribuite centrelor de vaccinare care funcionează în unitățile medicale din județ 6.065 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

Numărul persoanelor vaccinate (prima administrare) până în prezent este de 5.350, din categoriile prevăzute pentru etapa I de vacccinare, respectiv lucrătorii din domeniul sănătății și social.

S-au raportat 25 de efecte adverse, nici unul grav, au menționat autoritățile sanitare.

Radio Romania Brașov FM