ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se caută un voluntar pentru Comisia de Urbanism a Primăriei. Termenul de înscriere e până în 8 februarie

Publicat: miercuri, 3 Februarie 2021 , ora 17.34

Primăria Brașov caută un voluntar care să facă parte din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism. Mai exact, comisia care se ocupă de avizarea proiectelor de urbanism în oraș.

Cei interesați trebuie să aibă studii de specialitate sau experiență relevantă în arhitectură, urbanism, construcții, sociologie, patrimoniu, antropologie sau mobilitate urbană. Altă condiție este să fi fost implicați până acum în proiecte de voluntariat, activități civice sau ONG-uri în domenii conexe activității comisiei. De asemenea, trebuie să aibă disponibilitate să participe la ședințele comisiei, de 2 ori pe lună. Totodată, în procesul de selecție vor avea prioritate candidații apolitici, Candidații vor specifica în Scrisoarea de intenție dacă sunt membri ai vreunui partid politic.

Depunerea dosarelor se poate realiza la adresa de e-mail contact@brasovcity.ro și la Primăria Muncipiului Brașov – Centrul de Informare Cetățeni. Data limită este 8 februarie.

Adina Chirvasă