ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Astăzi au început programările pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

Publicat: miercuri, 10 Februarie 2021 , ora 9.06

Din 15 februarie, în România, va începe imunizarea populației cu vaccinul AstraZeneca. Astfel, la nivel național, pentru buna desfășurare a procesului de vaccinare cu acest tip de vaccin, vor fi deschise 180 de cabinete noi de vaccinare, printre care 5 în județul Brașov.

Astfel, pe raza municipiului Brașov vor fi deschide 2 cabinete, în zona Tractorul - Serviciul Public Local de Termoficare, pe str. Gloriei nr.13. Celelalte 3 puncte de vaccinare cu AstraZeneca vor fi în Codlea - pe str. Freziei nr. 2, în Sala de sport a Șc. Gimn. Nr.3, în Săcele - la Policinica de pe Aleea Episcop Popeea, și în Zărnești - pe str. Ciucașului nr.22, la Clubul Pensionarilor.

Direcția de Sănătate Publică Brașov precizează că în aceste centre se vor vaccina persoane cu vârste cuprinse între 18-55 ani care se încadrează în categoria a 2-a din Strategia de vaccinare. Programările sunt deschise începând cu data de 10.02.2021 pe platforma ROVACCINARE (programare.vaccinare-covid.gov.ro), potrivit sursei citate.

Camelia Vlad