ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Izabela Ambrus și Codruț Bucur, subprefecți în Brașov

Publicat: miercuri, 24 Februarie 2021 , ora 11.11

Biroul permanent al UDMR Brașov a luat decizia ca fostul deputat Izabela Ambrus să ocupe în acest mandat funcția de subprefect. Numirea va trebui confirmată de conducerea formațiunii politice la nivel national.

Președintele interimar UDMR Brașov, Novac Levente, ne-a declarat: "Conform deciziei biroului permanent al UDMR Brașov, doamna Ambrus Izabela este nominalizarea noastră ca subprefect. Ea a avut un mandat de deputat, fiind și membru în Comisia Juridică și noi credem că poate face față să ducă la bun sfârșit munca de subprefect".

Al doilea suprefect este numit de Alianța USR-PLUS, în persoana lui Codruț Bucur, confirmat de Biroul Național al organizației. Cei doi vor face echipă cu actualul prefect Cătălin Văsii. Instalarea în funcție se va face cel mai probabil după data de 9 martie, când va intra în vigoare actul normativ prin care prefecții și subprefecții nu vor mai fi înalți funcționari publici, ci demnitari.

Camelia Vlad