ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Restricții pe Ocolitoarea Brașovului

Publicat: miercuri, 17 Martie 2021 , ora 19.31

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat că, începând de astăzi, se introduc mai multe restricții pe Varianta de Ocolire a Municipiului Brașov din cauza numeroaselor degradări apărute care nu pot fi remediate până la încălzirea vremii.

Astfel, prima bandă a fost restricționată pe mai multe porțiuni, cu ajutorul balizelor, în vederea evitării zonelor în care au apărut gropi.

Pentru evitarea evenimentelor rutiere, a fost introdusă o restricție temporară de viteză la 60 de km/h pe toată porțiunea cuprinsă între DN1 (Dârste) și nodul cu DN11. De asemenea, a fost restricționată în totalitate banda de mers spre înainte pe DN11, la ieșirea din Brașov, în zona intersecției cu Varianta Brașov și toată circulația se va desfășura prin sensul giratoriu.

Drumarii le transmit șoferilor să circule cu prudență pe aceste tronsoane și să respecte semnalizarea temporară. Restricțiile vor fi menținute până când condițiile meteo vor permite începerea lucrărilor de reparații cu mixtură la cald, adică atunci când temperaturile se vor situa în mod constant la peste 10 grade Celsius.

Sorin Țârcă