ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sute de oameni protestează în municipiu, față de restricțiile impuse de autorități (VIDEO)

Publicat: luni, 29 Martie 2021 , ora 19.09

Circa 50 de persoane s-au adunat în această seară pentru a protesta în fața Prefecturii din Brașov, față de măsurile restrictive luate de autorități la nivel național. Majoritatea sunt susținători ai Alianței pentru Unirea Românilor. Oamenii au scandat lozinci împotriva Guvernului, dar și pentru susținerea deschiderii localurilor în interior.

Unii au spus că nu se simt protejați, prin aceste măsuri, în fața bolilor, iar mulți dintre protestatari nu purtau mască de protecție. Pentru a preveni evenimente nedorite, la fața locului s-au aflat și echipaje ale Jandarmeriei și ale Poliției.

Începând cu ora 18.00, s-au adunat și în Centrul Civic peste 100 de persoane, de asemenea pentru a protesta față de măsurile restrictive precum libera circulație după ora 20.00.

Reamintim că, începând de duminică seara, circulația este restricționată după ora 20, în localitățile în care incidența a depășit 7,5 la mia de locuitori, iar magazinele se închid la ora 18. În orașele în care rata este cuprinsă între 4 și 7,5 la mia de locuitori, aceste măsuri se aplică doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Puțin după ora 19.00, cele două grupuri s-au unit în fața Prefecturii

..........

UPDATE ora 20.20

Circulația este blocată de un grup de protestatari, la această oră, pe Bulevardul Eroilor. Peste 350 de oameni protestează în Centrul Brașovului.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video Radio România Brașov FM
Camelia Vlad