ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pedalează pentru Ei, pacienții HOSPICE Casa Speranței

Publicat: joi, 15 Aprilie 2021 , ora 16.59

Pregătește-ți bicicleta și, în 15 și 16 mai, pedalează pentru o faptă bună, în beneficiul pacienților cu boli incurabile, copii și adulți îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. De oriunde ai fi, în țară sau peste hotare. La Hope of Wheels.

Te înscrii gratuit, pe team.hospice.ro și poți pedala în cadrul uneia dintre cele 3 curse ale competiției de ciclism, de 10, 20 sau 40 de km. Tu te simți excelent după o tură, dar ei, pacienții Hospice, vor beneficia de servicii de kinetoterapie și masaj pentru limfedem. Pentru că fiecare kilometru va însemna câte 1 euro pentru ei, bani ce vor fi asigurați de o firmă de articole sportive.

Sportivii se pot înscrie la cel mult 2 curse diferite și pot pedala împreună cu prietenii ori familia, în grupuri mici. Nu contează viteza sau dificultatea traseului ales, ci doar distanța parcursă și înregistrată în competiție.

Vor fi validați inclusiv kilometrii parcurși pe biciclete statice, cu condiția ca acestea să aibă afișaj care să indice distanța efectuată. Înscrierea kilometrilor prcurși se face printr-o postare publică, pe pagina personală de facebook.

Anual, organizația asigură în medie peste 5.000 de tratamente kinetoterapeutice pacienților cu boli incurabile. Toate acestea gratuit.

Adina Chirvasă