ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Domeniu schiabil extins, dar și sanie de vară, în Poiana Brașov, în viitorul apropiat

Publicat: joi, 6 Mai 2021 , ora 11.43

Poiana Brașov va deveni, în viitorul apropiat, o stațiune atractivă pentru turiști în toate anotimpurile, nu doar iarna.


Cel puțin așa speră autoritățile locale care intenționează să construiască, în Poiană, o sanie de vară, dar și să amenajeze mai multe piste pentru biciclete.


Anunțul a fost făcut în emisiunea „Bună dimineața Transilvania”, la Radio România Brașov FM, de către șeful Serviciului Întreținere Pârtii din Poiana Brașov, Dorin Drăgoi:


Autoritățile au văzut că există potențial și, ca atare, au în plan să investească mai departe în stațiune. Va deveni, probabil, în curând, o stațiune de 4 sezoane. Se dorește și construirea unei sănii de vară și să continue construcția pistelor de bicicletă și în acest sens este clar că Poiana Brașov va deveni o stațiune interesantă și vara, nu doar iarna”, a spus Dorin Drăgoi.


Reprezentanții municipalității brașovene au, însă, planuri mari și pentru iarnă, astfel că domeniul schiabil din Poiană va fi extins și modernizat și, în plus, vor fi achiziționate noi tunuri pentru producerea de zăpadă artificială:


“Primăria Municipiului Brașov, care este proprietarul domeniului schiabil, are în vedere extinderea lui, modernizarea a ceea ce avem în momentul de față și îmbunătățirea serviciilor existente prin achiziția unor noi tunuri de zăpadă. Se gândește extinderea lui către Râșnov și mai câștigăm, astfel, încă 10 -12 km de pârtii, a adăugat Dorin Drăgoi.


Și hotelierii din stațiunea brașoveană vin în întâmpinarea oaspeților cu oferte care mai de care mai atractive. Astfel că, pentru petrecerea timpului liber în Poiana Brașov turiștii au la dispoziție spa, saună, săli de bowling sau lecții de echitație. În plus, restaurantele pregătesc cele mai alese mâncăruri, de la cele tradiționale până la preparate întâlnite în localuri de lux din întreaga lume.


Monica Neacșu