ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

BRAȘOV. De Ziua Europei, campanie de vaccinare „Liber în Europa”, în Piața Sf. Ioan

Publicat: duminică, 9 Mai 2021 , ora 0.26

Iubitorii de călătorii și angajații din agențiile de turism care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 sunt așteptați astăzi (9 mai), între orele 8.00 și 20.00, în Piața Sf. Ioan (în spatele Hotelului Aro), unde are loc evenimentul dedicat, sub sloganul "Liber în Europa", din cadrul maratonului de vaccinare "Liber la vaccinare, liber la viață!".

Pe lângă centrul mobil de vaccinare, în Piața Sf. Ioan va fi organizat și un târg de turism, în care mai multe agenții turistice își vor prezenta ofertele pentru vacanțe, iar reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism vor face o informare legată de călătoria în siguranță în vremuri de pandemie.

La acest eveniment orice brașovean se poate vaccina fără programare, vaccinul utilizat în această campanie fiind Pfizer.

Camelia Vlad