ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Liber la restaurante!” – maraton de vaccinare fără programare, la intrarea pe strada Republicii

Publicat: joi, 13 Mai 2021 , ora 15.03

Duminică vă puteți vaccina împotriva Covid pe strada Republicii. La intrare.


Este a treia etapă a maratonului de vaccinare fără programare „Liber la vaccinare! Liber la viață”, care se derulează sub motto-ul „Liber la restaurante!”.


Pentru că suntem în centrul orașului, în poarta de intrare spre zona cea mai frecventată de brașoveni, de turiști, și care de asemenea este și plină de restaurante, centrul de vaccinare care se va amplasa va fi chiar aici, în față la Modarom. Vom avea fluxuri care vor putea să preia și brașovenii și turiștii care vor fi în zonă, pentru a se vaccina fără programare, doar cu buletinul, cu serul Pfizer, duminică, 16 mai, între orele 8.00 și 20.00”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.


Maratonul de vaccinare fără programare este inițiat de Primăria municipiului Brașov, împreună cu DSP Brașov și se desfășoară în zilele de duminică sau sărbătoare din lunile mai și iunie.

Adina Chirvasă