ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

212 unități școlare din județ în scenariul 2, în săptămâna viitoare

Publicat: vineri, 14 Mai 2021 , ora 14.03

212 unități școlare din județ din totalul de 417 sunt în scenariul 2 de funcționare, în săptămâna viitoare, potrivit listei aprobate, astăzi, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov. Cu 5 unități școlare mai puține față de săptămâna anterioară.


Potrivit prevederilor în vigoare, lista este actualizată în fiecare zi de vineri și ține cont de rata de infectare a fiecărei localități. Asta pentru că acum, școlile funcționează în 2 scenarii, respectiv 1, dacă localitatea are o rată mai mică de 1 la mie, sau 2, dacă localitatea are indice de infectare peste 1 la mie. În scenariul 1 vin toți elevii la școală, dar și cei de la grădiniță. În scenariul 2, la școală vin cei din clasele primare și cele terminale, respectiv a VIII a și a XII-a. De asemenea, și preșcolarii merg la grădinițe.

Adina Chirvasă