ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Start la vaccinare - start la ascultare, la Radio România Brașov FM

Publicat: luni, 17 Mai 2021 , ora 18.55

Radio România Brașov FM se alătură campaniei de vaccinare anticovid.


Din dorința de a reveni cât mai repede la normalitate, colegii noștri Răzvan Țirea și Bogdan Cârstea vor fi alături de ascultători joi, între orele 6.00 și 23.00, într-o emisiune maraton, derulată sub sloganul: Start la vaccinare- start la ascultare.


În tot acest timp, Radio România Brașov FM este principalul partener al echipelor de vaccinare din întreg județul, unde sunt așteptați să se imunizeze toți cei care doresc să revină la viața dinaintea pandemiei.


Am crescut în tribune, apoi am fost în teren, cu fanii în tribune. Am crescut în sălile de teatru și de cinema, am crescut la concerte și cu chitara în mână pe munte sau la Vamă, înconjurat de prieteni și cu multe, multe îmbrățișări. Îmi e dor să mă întorc la viața aia pe care o știam înainte de pandemie și pentru asta joi, 20 mai, împreună cu Bogdan Cârstea, dăm «Start la vaccinare - start la ascultare». Avem parte de multe surprize pe 93,3 FM, și online pe radiobrasovfm.ro, o să stăm de vorba cu brașovenii și vom merge și ca voluntari la Spitalul Militar «Regina Maria», pentru că ne dorim să revenim la normalitate”, a spus Răzvan Țirea.


Alături de Răzvan, la microfon, dar și voluntar în centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Regina Maria va fi colegul nostru Bogdan Cârstea:

“Ascultătorii noștri stiu bine cât de mult ne dorim revenirea la normalitate. Joi, 20 mai, voi pune umărul și, mai ales, microfonul, în slujba normalității. De la 6.00 dimineața, cu colegul Răzvan Țirea, vom spune tare: «Start la vaccinare - start la ascultare»!”, a spus Bogdan Cârstea.

Până acum, 134.000 de persoane s-au vaccinat în centrele din județul Brașov. Dintre acestea, 89.000 au primit și doza de rapel.

Monica Neacșu