ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 70 de angajați protestează la RIAL Brașov. Oamenii se tem că nu își vor primi salariile (AUDIO)

Publicat: miercuri, 9 Iunie 2021 , ora 12.55
Angajații se tem că nu își vor primi salariile

Angajații RIAL Brașov au declanșat o grevă spontană în această dimineață.

Cu puțin înainte de ora prânzului, oamenii au fost anunțați că este foarte probabil că nu își vor primi salariile vineri, așa cum era normal. În data de 6, salariații ar fi trebuit să primească bonurile de masă, dar nici acestea nu au intrat. Mai mult, o serie de alte drepturi, cum sunt sporurile și primele prinse în contractul colectiv de muncă nu vor fi încasate, după cum le-a spus conducerea societății aflate în subordinea Consiliului Local Brașov.

În aceste condiții, la ora 11:20, angajații au declanșat greva spontană.Peste 50 dintre cei 86 de angajați au fost invitați la o discuție cu noul director, Sorin Jula, care le-a expus situația financiară a societății. Oamenii spun că se întocmesc liste cu persoanele care să vină în prima jumătate a zilei la muncă și cele care să vină în partea a doua, dar nu cred că aceasta este soluția pentru ieșirea din criză. 

Sorin Țârcă