ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Noaptea Muzeelor”, marcată printr-un tur gratuit la Castelul Bran. Brașov Underground Museum vă așteaptă cu muzică live și proiecții

Publicat: joi, 10 Iunie 2021 , ora 16.59

Cei care doresc să-și petreacă o seară agreabilă sunt așteptați la reședința de suflet a Reginei Maria, în „Noaptea Muzeelor”, sâmbătă, începând cu ora 19:00 până la miezul nopții.


Vizitarea Castelului Bran în timpul nopții poate fi o experiență unică pentru mulți dintre cei care iubesc istoria, dar și legenda Contelui Dracula. Pe lângă lumina difuză, un cafe concert în Sala de Muzică a Reginei Maria va completa atmosfera misterioasă a locului.


Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, respectiv purtatul corect al măștii, distanțarea fizică și limitarea accesului în Castel la maximum 10 persoane / minut.


Totodată, organizatorii Brașov Underground Museum au anunțat că sâmbătă vor ține deschis până târziu în noapte la BUM, iar vizitatorilor le sunt promise experiențe inedite, cu muzică live și proiecții.


Vor performa live Moduler și Sillyconductor, în timp ce Noetic va expune o lucrare video pe unul dintre pereții galeriilor.


În rest, programul de vizitare este de marți până duminică, în intervalul orar 12:00-20:00.

Camelia Vlad