ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În curând, insecte și tarantule la Grădina Zoologică Brașov

Publicat: vineri, 11 Iunie 2021 , ora 12.09

Insecte de tot felul, dar și tarantule sau broscuțe. Le veți putea vedea la Grădina Zoologică Brașov, după ce vor fi amenajate terariile, la etajul „Casei Exotice”.

O să începem proiectul cu nevertebrate - unde vom avea o colecție frumoasă de tarantule, scorpioni, insecte, vom avea și o zonă cu furnici, unde vor putea fi văzute furnicile cum adună mâncarea, cum merg, cum sunt constitutie în grup. Va fi foarte frumos. Cu siguranță anul acesta vom putea deschide și această zonă, a spus managerul Zoo Brașov”, Alin Pînzaru.

În total, vor fi 45 de terarii de dimensiuni medii. În paralel, conducerea Parcului Zoo discută pentru a aduce exemplarele la Brașov, da nu numai.

Suntem deja în discuții cu mai mulți colaboratori. Avem aproape gata și zona de reptile, aducem reptilele și ce mai avem nevoie, și insectele, că deja trebuie să ne gândim și la asta”, a mai spus Alin Pînzaru.

Amenajarea spațiului insectelor înseamnă o investiție de peste 500.000 de lei.


Adina Chirvasă