ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

100 de burse pentru elevi și studenți care vor formare în programare și competențe digitale

Publicat: luni, 14 Iunie 2021 , ora 15.14

100 de burse pentru cursuri de formare în competențe digitale & IT. Le oferă Digital Nation, împreună cu Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Brașov, în programul nțional Generația Tech.


Locurile subvenționate sunt destinate tinerilor, dar și adulților aflați în căutare de formare, specializare și chiar reconversie profesională în domenii cheie din IT.


Mă bucur că Brașovul este partener în cadrul proiectului Generația Tech, proiect care este despre dezvoltarea de competențe digitale, competențe cerute la ora actuală pe piața muncii, cum ar fi programare web sau web development. Cursurile desfășurate în cadrul proiectului Generația Tech sunt acum deschise pentru înscrieri, iar noi oferim tinerilor din zona metropolitană Brașov 100 de burse care acoperă integral valoarea acestor cursuri. Înscrieți-vă pe site-ul generațiatech”, a declarat primarul Allen Coliban.Cursurile sunt intensive, durează 4 luni, se desfășoară exclusiv online, după un program flexibil, și sunt susținute de mentori români practicieni în companii IT de renume. Încep pe 15 septembrie, iar pe plan național sunt disponibile peste 1.000 de locuri cu bursă, gratuite pentru cursanți.


Brașovul este primul care lansează aceste burse. Cei interesați trebuie să aibă domiciliul într-una din localitățile din zona metropolitrană Brașov, să știe șlimba engleză și să trimită cererea de înscriere până în 12 septembrie.

Adina Chirvasă