ACUM:
17.00
Radiojurnal
Urmează:
17.10
Sens unic (continuare)
Apoi:
18.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproximativ 50 de brașoveni vor să fie reprezentanții primarului în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din oraș

Publicat: miercuri, 16 Iunie 2021 , ora 14.54

Aproximativ 50 de persoane s-au înscris, până acum, pentru a fi reprezentanții primarului în Consiliile de Administrație ale școlilor, grădinițelor și liceelor din municipiu.


Pentru a da posibilitatea tuturor brașovenilor care doresc să facă parte din conducerea școlilor, termenul de înscriere a fost prelungit până în data de 21 iunie.


Din cei care se înscriu va fi făcută o selecție, de către o comisie.


Această poziție oferă posibilitatea tuturor celor interesați să fie o voce obiectivă în cadrul consiliilor de administrație”, a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

O persoană poate fi reprezentant al primarului în mai multe Consilii de Administrație.


Rolul de reprezentant al primarului în consiliul de administrație al unității de învățământ presupune o activitate de aproximativ 2-4 ore pe lună, fără plată. Se cer seriozitate, implicare, preferabil experiență în domeniul educației, fie ea și la nivelul unui părinte.


Cei interesați de mai multe informații, le pot accesa pe portalul Primăriei, brasovcity.ro.

Adina Chirvasă