ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mufloni, la rezervația de Valea Zimbrilor, din Vama Buzăului

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 12.15

Valea Zimbrilor de la Vama Buzăului are noi locatari. Pe lângă zimbri, păuni, cerbi sau reni, rezervația are, de acum, și 9 exemplare de mufloni.


Asta pentru a atrage cât mai mulți iubitori de animale în zonă, a precizat, la Radio România Brașov FM, primarul comunei Valea Buzăului, Tiberiu Chirilaș.


Iar după o cură de aer curat în Valea Zimbrilor, turiștii pot gusta bucate tradiționale, servite la punctele gastro locale din Vama Buzăului.


Sunt pregătite pensiunile din Vama Buzăului, punctele gastronomice locale unde puteți servi masa în gospodăriile din localitate - o masă cu produse bio, preparate pe o rețetă tradițională. Facilitățile turistice vă așteaptă și, nu în ultimul rând, reamintesc, Vama Buzăului oferă un turism curat, liniștit, iar cei care vin se pot relaxa”, a adăugat Tiberiu Chirilaș.


Chiar și într-un an de pandemie, Vama Buzăului a avut, în 2020 peste 70.000 de turiști, mai mulți decât în 2019.


De altfel, într-un singur weekend au fost înregistrate 2500 de intrări, la Valea Zimbrilor.


Monica Neacșu