ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Unde li se administrează rapelul pesoanelor vaccinate cu prima doză Pfizer la Biserica Neagră

Publicat: vineri, 9 Iulie 2021 , ora 13.03

În 21 iunie, municipalitatea a organizat la Biserica Neagră un centru mobil de vaccinare împotriva Covid 19, iar cei care au ales administrarea cu serul Pfizer au fost programați pentru rapel, în data de 12 iulie, la Centrul de vaccinare CATTIA din municipiul Brașov.


Pentru că printre cele 6 centre de vaccinare care și-au suspendat activitatea din data de 1 iulie se numără și CATTIA, cetățenii se pot adresa centrelor Noua, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Policlinica Regina Maria, Medlife și Centrul Medical de Vest.


De menționat, la centrul de vaccinare Noua (Str. Gladiolelor nr. 4) sunt administrate toate cele 4 tipuri de vaccinuri utilizate în România.


DSP Brașov a anunțat că activitatea de vaccinare continuă și în cabinetele medicilor de familie, precum și prin intermediul caravanelor de vaccinare în mediul rural.

Camelia Vlad