ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Șaguna” a mai câștigat o medie de 10 după rezolvarea contestațiilor la Bacalaureat. 39 de candidați vor primi si ei diploma de Bac, după ce au făcut contestații

Publicat: vineri, 9 Iulie 2021 , ora 13.52

Colegiul Național „Andrei Șaguna” are acum 3 medii de 10 la Bacalaureat. Asta după ce au fost afișate rezultatele finale ale examenului, după corectarea contestațiilor.


Este vorba despre un candidat care a obținut, inițial, 9,75 la matematică, a făcut contestație și a primit 10, astfel că media finală acum este 10.


În prezent, Colegiul Național Andrei Șaguna” are câte un absolvent cu 10 la Bacalaureat, de la specializările Matematică-Informatică, Științe ale Naturii și Științe Sociale.


Pe lângă șaguniști, în acest an, o medie de 10 la Bacalaureat a mai obținut și o absolventă a Colegiului Național „Unirea”.


În total, în județul Brașov, au fost depuse peste 1200 de contestații pentru notele de la Bacalaureat. Promovați sunt, acum, 2374 de candidați. Practic, cu 39 mai mult față de cât erau înainte de contestații.


Rezultatele finale pot fi vizulizate pe bacalaureat.edu.ro.

Adina Chirvasă