ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De miercuri, troleibuzele de pe linia 6 opresc la Camera de Comerț, iar autobuzele de pe 22 opresc la Onix

Publicat: luni, 12 Iulie 2021 , ora 14.49

De miercuri, troleibuzele de pe linia 6 „Meșotă” vor opri în stația de la Camera de Comerț, imediat după Meșotă și apoi se mai opresc la Sanitas.


Tot de miercuri, autobuzele de pe linia 22 vor opri la Onix, unde oprea 6.


Schimbările vin după ce o porțiune de circa 650 de metri de rețea electrică de contact pentru troleibuze va fi dată în funcțiune. Asta după ce RATBV a finalizat o nouă lucrare de extindere și modernizare a rețelei ce deservește transportul electric în municipiul Brașov. A fost realizată de angajații societății și a constat în relocarea unor elemente de rețe, înlocuirea unor console, încrucișări, piese de curbă etc.


Astfel, troleibuzele de pe liniile 1, 6 și 31 vor putea să circule cu captatorii conectați la rețea și pe porțiunea, de pe bulevardele M. Kogălniceanu și Iuliu Maniu, cuprinsă între Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă” și intersecția de la Aula Universității „Transilvania”.


Troleibuzele vor fi mult mai bine exploatate, deoarece vor circula o perioadă mai mare conectate la rețea, fără a mai parcurge respectiva zonă cu ajutorul acumulatorilor și nu va mai fi nevoie nici de operațiuni de captare și decaptare.

Adina Chirvasă