ACUM:
20.00
Pop Star (continuare)
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Artistul Goran Bregovic și alte nume sonore ale muzicii internaționale și naționale, în concert la Brașov (AUDIO)

Publicat: marți, 20 Iulie 2021 , ora 12.25
Daniel Șanta, organizator, despre eveniment și surprizele pregătite

Se anunță o vară plină de concerte la Brașov, în diMANSIONS Fun Garden din cartierul Tractorul - Coresi. Seria petrecerilor începe în 29 iulie, cu Goran Bregovic și a sa Wedding & Funeral Orchestra.

În primul weekend de evenimente diMANSION va concerta și îndrăgitul artist român Mihai Mărgineanu alături de band-ul său, apoi una dintre cele mai cunoscute trupe din România, Bosquito, potrivit organizatorului evenimentelor, Daniel Santa (audio atașat).


Lista concertelor continuă cu nume cunoscute publicului iubitor de muzică. Printre artiștii care vor mai urca pe scena din Brașov se numără trupa Gipsy Kings, dar și cea mai cunoscută trupă de petrecere din Europa – Hermes House Band.


Accesul în diMANSIONS Fun Garden se face gratuit în tot timpul weekend-ului, mai puțin în serile de concerte, începând cu ora 17.00.


Participarea la concerte este permisă doar pentru persoanele care prezintă unul dintre următoarele documente: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, rezultatul negativ al unui test antigen rapid sau un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.


În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces.

Camelia Vlad