ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic restricționat o săptămână pe strada Matei Basarab. Lucrează cei de la Compania Apa

Publicat: marți, 20 Iulie 2021 , ora 14.28

Traficul pe strada Matei Basarab este restrictionat, pentru următoarea săptămână. Asta după ce lucrătorii Companiei Apa, care înlocuiesc conducta de canalizare de pe strada Neagoe Basarab, au constatat o disfuncționalitate a sistemului de canalizare și la intersecția străzilor Matei Basarab cu Lucian Blaga.Lucrările de înlocuire a conductei de canalizare de pe strada Neagoe Basarab sunt în curs de finalizare. Astăzi este programată montarea ultimelor 2 branșamente. Traficul va fi permis pe această porțiune de stradă, deși procesul de asfaltare va fi unul mai îndelungat. Odată cu realizarea acestei lucrări importante și dificile, în urma unor inspecții video realizate, s-a constatat o disfuncționalitate a sistemului de canalizare și la intersecția străzilor Matei Basarab cu Lucian Blaga. De aceea, a apărut această lucrare neprevăzută pentru care vor fi realizate lucrări aproximativ 7 zile. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Alina Bălătescu.


Lucrările de înlocuire a conductei de pe strada Neagoe Basarab sunt realizate din fonduri proprii, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, fără TVA.

Adina Chirvasă